tirsdag, september 22
Shadow

Valg af byggefirma

Meget tidligt i processen fik vi sat en del møder op med flere forskellige byggefirmaer deriblandt Lind og Risør, Huscompagniet, Eurodan, Milton Huse og Jetcon.

De fleste er nok kendt af alle, men ikke Jetcon som er et lille byggefirma i Roskilde på vej op i branchen.

Har valgt at skrive en kort beskrivelse af vores opfattelse af de forskellige firmaer meget kort da det var en lang proces med møder og fremsendelse af tilbud og gennemgang af disse.

Eurodan : Første møde med eurodan huse var ikke nogen success, men tror det var kemien der ikke passede sammen med Eurodans sælger. Vi kom med vores tegning og vores ideer til vores syn på hvordan huset skulle være, men synes at det blev overtrumfet af en ivrig sælger med sælgerens ideer.

Huscompagniet: God dialog og ens øsnker blev der taget højde for og der kom konstruktive ideer tilbage om hvordan man kunne ændre små ting og gøre huset bedre efter vores smag. Tilbud fra huscompagniet var i den billige ende men havde rigtig mange tillægspriser på mange af materialerne som var et ønske fra vores side.

Lind og Risør: Professionelt møde med god gennemgang af grund og detaljer omkring vores hustegning. Der var ikke mange ændringer der ville koste ekstra men tilbuddet var i den højeste ende af de tilbud vi havde modtaget.

Milton Huse: God sælger fra Milton med kunden i fokus og tilbuddet var i den billige ende. Havde enkelt tillægspriser for andre produkter men ellers gode til at forklare om hele bygge processen og man følte at sælgeren var på ens side.

Jetcon: Kendte dette bygge firma fra en god ven som havde bygget et hus med Jetcon. Havde fulgt byggeriet fra sidelinien og var meget tilfreds med de ting som blev bygget. første møde blev det hurtigt gjort klart at Jetcon ikke bruger produkter som folk ikke vil have/bruge. Valg af andre produkter kom ikke til at betyde noget for prisen for produkterne var allerede inkl.

Efter at have modtaget tilbud fra alle byggefirmaer stod det hurtigt klart hvilke 3 byggefirmaer som vi villle gå videre med. Huscompagniet, Milton Huse og Jetcon.

Der blev foretaget jordprøver på grunden som blev fremsendt til alle byggefirmaer for at få en indikation af hvilke yderliger udgifter der ville komme på fundering og bortkørsel af jord. Da vi modtog svar fra byggefirmaerne stod det meget klart at Jetcon var den rette. Der var cirka 200.000 kroner forskel mellem den billigeste og den dyreste i ekstra fundering og bortkørsel af jord.

 

Man kan komme rigtigt langt for 200.000 og vi vurderede at disse penge kunne bedre bruges over jorden end nede i jorden, så valget blev på Jetcon.